Den nådeløse

Den nådeløse - Karin Slaughter | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Slaughter
DIMENSJON
8,10 MB
FILNAVN
Den nådeløse.pdf
ISBN
2428886730294

BESKRIVELSE

Karin Slaughters thrillere er utgitt i 30 landSara Linton arbeider som lege ved Atlantas travleste sykehus. Der behandler hun byens fattige, sårede og ulykkelige og kan rømme fra minnene om sine egne tragedier. En dag får hun til behandling en ille tilredt kvinne som bare så vidt er i live, og Sara blir påminnet om en verden full av terror og frykt. Kvinnen blir funnet etter en bilulykke, men det er åpenbart at hun også har vært offer for et sykt og sadistisk sinn. Det er etterforskeren Will Trent som får oppgaven å finne ut hva som har skjedd med den skamferte kvinnen. Han finkjemmer området rundt stedet hun ble funnet og oppdager et bortgjemt torturkammer. Stedet vitner om at Saras pasient bare er det første offeret, for det blir snart klart at torturisten fremdeles er i arbeid."Hun er en av de beste krimforfatterne i USA. Historiene hennes oser av virkelighet." Washington Post"Grøss inn til beinmargen [...] En aktuell og urovekkende roman."Publishers Weekly

Nå håper hun at de aller siste eggene hennes ... Kjøp 'Den nådeløse' av Karin Slaughter fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet | 9788202337742 Den nådeløse Karin Slaughter (Pocket) Tips en venn 129 kr Antall .

Der behandler hun byens fattige, sårede og ulykkelige og kan rømme fra minnene om sine egne tragedier. Den nådeløse. Karin Slaughter; Gry Sønsteng (Oversetter) Serie: Will Trent 3.

RELATERTE BØKER