Bedre inneklima i boligen

Bedre inneklima i boligen - Knut Ivar Edvardsen, Steinar Nilsen, Sverre B. Holøs, Sigurd Hveem, Solveig Øyri | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Ivar Edvardsen, Steinar Nilsen, Sverre B. Holøs, Sigurd Hveem, Solveig Øyri
DIMENSJON
9,15 MB
FILNAVN
Bedre inneklima i boligen.pdf
ISBN
4813172367972

BESKRIVELSE

Denne boka gir konkrete råd om hvordan du kan få en sunnere bolig for deg selv og for familien ved å bedre inneklimaet. Stikkord er å unngå forurensning og avgassing ved oppussing og andre gjøremål, sørge for godt renhold, ha riktig temperatur, frisk luft, unngå for mye fukt, velge god belysning, minske plagsom støy og kartlegge radoninnholdet i inneluften. Boka viser at ofte er det enkle grep som er mest effektivt.

Les om vårt sosiale engasjement her. ... SLIK SKAPER DU BEDRE INNEKLIMA.

Nye lovkrav om energieffektive og tette bygg stiller større krav til ventilasjon. Skaff boligen noen grønne lunger . For de fleste er det nå allmenn kjent at grønne planter påvirker oss mennesker på en svært positiv måte.

RELATERTE BØKER