Ultimatum

Ultimatum - Anders De la Motte | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders De la Motte
DIMENSJON
8,86 MB
FILNAVN
Ultimatum.pdf
ISBN
1112979705435

BESKRIVELSE

Når et ille tilredt lik kommer til syne i vannet utenfor regjeringspartiets kurssted, havner saken på førstebetjent Julia Gabrielssons bord. Hvem er den døde og hvorfor har noen anstrengt seg til detytterste for at kroppen ikke skal kunne identifiseres?Politimannen David Sarac jages av demoner. Etter et voldsomt oppgjør som nesten kostet ham livet blir han nå tatt hånd om på en lukket klinikk langt fra hovedstaden. Snart er det på tide å få de anklagende stemmene i hodet til å tie stille for alltid. Men et mystisk tilbud får David til å utsette døden: Dine hemmeligheter i bytte mot mine.

Informasjon om ultimatum i gratis engelsk online ordbok og leksikon. substantiv nøytrum absolutte krav stille et ultimatum Ultimatum (latin for 'den siste', frå ultimat) er eit krav som blir stilt utan rom for forhandling.Omgrepet er kjend frå internasjonal politikk og andre forhandlingar.

【例文】issue an ultimatum... 「ultimatum」の意味・例文・用例ならWeblio英和・和英辞書 "Ultimatum" is a 2009 comic book storyline published by Marvel Comics under its Ultimate Marvel imprint.

RELATERTE BØKER