Naturlig slank med tarm i balanse

Naturlig slank med tarm i balanse - Fedon Lindberg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fedon Lindberg
DIMENSJON
12,82 MB
FILNAVN
Naturlig slank med tarm i balanse.pdf
ISBN
8490105993378

BESKRIVELSE

Nyt optimal helse og vitalitet med kost og tarm i balanse! Her er nøkkelen til å oppnå og vedlikeholde en sunn tarmbalanse, en god fordøyelse, økt forbrenning og varig vekttap. Fedon Lindberg gir et innsiktsfullt perspektiv på sammenhengen mellom vektøkning og den underliggende ubalansen av bakterier i tarmen, eller det han kaller «tarmfaktor», den oversette årsaken til vektøkning. Basert på nyere vitenskapelige forskning, forklarer Lindberg hvordan fordøyelsessystemet fungerer og hvordan du kan oppnå et sunt bakterieøkosystem, som fremmer vekttap ved at kroppen opptar færre kalorier fra mat, reduserer sultfølelse og søtsug og lagrer mindre fett. Nøkkelen er å begrense inntak av sukker og stivelse og å spise mer sunt fett, levende og fermentert mat, og nok protein i hvert måltid for å balansere tarmens bakterieflora. Ved hjelp av en enkel forklaring og en diettplan som er lett å følge, en 14-dagers menyplan, over 50 oppskrifter og gode råd, vil du få det du trenger til å oppnå - og vedlikeholde - sunn tarmbalanse, god fordøyelse, økt forbrenning og varig vekttap.

Det viste Fedon Lindberg i sin bok 'Naturlig slank med tarm i balanse'. Her er oppfølgeren, som gir deg all den deilige maten du kan spise for å gå ned i vekt eller beholde den sunne vekten du allerede har. Fedon Alexander Lindberg: "Kokeboken naturlig slank med tarm i balanse" Kategori: Livsstil Med denne kokeboken blir det enklere å få bedre fordøyelse, sunnere tarm, økt forbrenning og en varig sunn og naturlig vekt - og samtidig nyte god mat hver eneste dag. Den såkalte «Fedon-dietten».

Varenummer: 1024110 / Produktnr.: 9788202566784 9788202566784. 1 / 1.

RELATERTE BØKER