Min metode

Min metode En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,32 MB
FILNAVN
Min metode.pdf
ISBN
9854110163898

BESKRIVELSE

I samtaleserien «Min metode», arrangert av Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening, ble ti eminente sakprosaskribenter utfordret til å snakke om skrivearbeidet med en samtalepartner som kjenner bøkene deres svært godt. Tekstene i denne boka er basert på disse samtalene.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788202624576 En del av min metode kan derfor kanskje sammenfattes i frasen «søk mennesket!». Jeg er av den typen som fantaserer om mennesker jeg ser på bussen eller toget.

Nylig kom dette også utgitt i bokform, i den flotte boken Min metode : om sakprosaskriving. Min metode hadde nesten hindret meg i å oppnå det jeg ville, så kanskje den beste metoden er å gi opp metoden. Hvorfor var det så få kilder? Det skjønte jeg ikke før lenge etter.

RELATERTE BØKER