Makten bak makten

Makten bak makten - Per-Aslak Ertresvåg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per-Aslak Ertresvåg
DIMENSJON
5,73 MB
FILNAVN
Makten bak makten.pdf
ISBN
4880204535886

BESKRIVELSE

Verdenshistorien slik den blir fortalt er falsk. Det som skjules og som forfat-teren avdekker, er krøniken om Makten bak makten, om klanen som sto bak og beriket seg på det økonomiske sammenbruddet i 1929, som planla både 1. og 2. verdenskrig, som ? nansierte både kommunismen i Russland og Hitlers opprustning. Samtidig er det historien om Den nye verdensor-den og globaliseringen. Begivenheter som drives fram av superrike makt-mennesker. Markedstilpasningen, oppløsningen av gamle verdier og nas-jonalstatens svekkelse, er biter i en planlagt totalitær verdensstat. Verden blir skrudd sammen på en ny måte, hvor tidligere regler for rett og urett ikke lenger gjelder. Det er dette som kalles Den nye verdensorden, eller simpelthen globalisering. Ingen militærmakt kan stanse den utvikling som er satt i gang og som forfatteren beskriver. Men der ? nnes andre metoder. Forfatteren anbefaler oss alle, enkeltvis og i fellesskap, å handle etter dem, hvis vi fortsatt mener demokrati, rettssikkerhet og frihet er viktig. Men aller først må maktens ansikt bli kjent, deres metoder og kynisme avdekkes.

Mest av alt minner den amerikanske visepresidenten Dick Cheney om en godslig bestefar. Han er 60 år gammel og ser eldre ut.

Bilderberger fortsat (for viderekommende) Den Nye Verdensorden Grunnlovens Vektere Makten Bak Makten Maktovergrep Media Vaktbikkje Politisk korrupsjon 20. juli, 2007 by Jarle Johansen 0 comments. Den heter «Makten - bak makten» av Per-Aslak Ertresvåg.

RELATERTE BØKER