Gule krokus om våren

Gule krokus om våren - Laila Ibrahim | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Laila Ibrahim
DIMENSJON
12,15 MB
FILNAVN
Gule krokus om våren.pdf
ISBN
4530292547506

BESKRIVELSE

Bare sekunder etter at Lisbeth Wainwright er blitt født på en diger plantasje i Virginia, blir hun overlatt til Mattie, en av plantasjens slaver som skal være amme for barnet. Fra da av opptrer Mattie som stedfortreder for Lisbeths mor. Hun mater henne, synger henne i søvn og trøster henne om natten. Men det å være mor for Lisbeth, har revet Mattie bort fra hennes egen tre måneder gamle baby, Samuel, som er igjen i slavekvarteret. "En engasjerende, tankevekkende fortelling som bør leses av alle som liker å la seg oppsluke av en god bok og som er glad i medrivende, historiske romaner. Denne romanen er like vidunderlig som det å oppdage årets første krokuser som stikker opp av snøen." Katerie Prio, ForeWord Reviews "Jeg hadde stor glede av denne romanen. (...) Store beslutninger, gripende adskillelser og evig kjærlighet er fengslende skildret. En ren fryd å lese, historien drives elegant fremover side for side og holder på leserens interesse. (...) En varm, medrivende og mektig bok om undertrykkelse, motgang og styrke. Ja, den er hjerteskjærende, men det er en historie som bare må leses." Historical Novel Review"Straks jeg begynte å lese, kunne jeg ikke legge boken fra meg." CoCo, bokblogger "Må leses!" JustTiffany, bokblogger "En av de beste bøkene jeg har lest på lenge! Jeg kommer definitivt til å lese den igjen." Cjutte, bokblogger"Laila Ibrahim skaper et levende persongalleri og du føler deres angst, frykt, håp og kjærlighet." Natski, bokblogger"Wow wow wow. For en sterk, mektig og gripende roman! Jeg elsket hver sekund. Takk til forfatteren for at hun har skrevet en så fantastisk bok!" Angel, bokblogger

Denne boken er skrevet av forfatter Laila Ibrahim. Og denne forfatteren skuffer aldri! Kjøp Gule krokus om våren fra Bokklubber Sekunder etter fødselen overlatels Lisbeth Wainwright til sin amme, slaven Mattie.

Mattie har måttet forlate sin tre måneder gamle sønn for å flytte inn i det store huset på plantasjen og ta seg av Lisbeth. Krokusen er usynlig mesteparten av året, ettersom stengelknollen gjemmer seg under jorda. Krokusen blir ca.

RELATERTE BØKER