Gå, (eller Kunsten å leve et vilt og poetisk liv)

Gå, (eller Kunsten å leve et vilt og poetisk liv) - Tomas Espedal | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tomas Espedal
DIMENSJON
12,68 MB
FILNAVN
Gå, (eller Kunsten å leve et vilt og poetisk liv).pdf
ISBN
4889130150988

BESKRIVELSE

Nominert til Nordisk Råds litteraturprisDet handler om å gå. Å begi seg av gårde til fots, ned den åpne veien; en romantisk øvelse som fører til en del harde erfaringer: å sove ute, gå seg vill, møte egne begrensninger og andre mennesker, natur og byer; drive gatelangs i Paris og Istanbul, krysse broer og grenser; gå inn i fremmede land, ukjente områder. Den gående er uten beskyttelse og hjem, uten hastighet og bestemte mål, han går for å komme nærmere det han ser og møter på reisen. Han vil leve et vilt og poetisk liv. Han finner sine egne ruter, men gjør også avstikkere langs sporene til kjente vandrere fra litteraturhistorien: Rousseau, Wordsworth, Hölderlin og Rimbaud; han leser dikterne og filosofene for å forsøke å lære seg den kunsten det er å gå.«Gå. Eller kunsten å leve et vilt og inderlig liv er en sjelden og vidunderlig blanding av selvutleverende bekjennelser og saktegående reiseskildring.»Knut Hoem, NRK P2«... skrivekunst som overgår det meste av det som er aksepterte høydepunkter i moderne norsk litteratur.»Knut Ødegård, Aftenposten

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788205401570 Espedals Gå. Eller kunsten å leve et vilt og poetisk liv (2006) ble nominert til Nordisk Råds Litteraturpris, og han ble på ny nominert for Imot kunsten (2009).

e-bok, 2011. Leveres direkte via nedlastning.

RELATERTE BØKER