Å finne Gud i feil folk

Å finne Gud i feil folk - Nadia Bolz-Weber | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nadia Bolz-Weber
DIMENSJON
11,11 MB
FILNAVN
Å finne Gud i feil folk.pdf
ISBN
3837447732794

BESKRIVELSE

Nadia Bolz-Weber prøvde lenge å unngå kontakt med Gud. Ho var sta, men Gud var endå staare. For Gud berre heldt fram med å dukke opp gjennom heilt uventa menneske: ei drag queen, ein kriminell biskop, ein skyteglad våpenlobbyist. Å møte Guds nåde er ikkje som å bli pakka inn i mjuke teppe, men som å bli slått i hovudet av ein stump gjenstand, skriv Bolz-Weber i boka. Og når nåden slår til, blir menneske forandra - på heilt uventa vis.Dette er den kristne boka du skal lese om du ikkje vil lese ei kristen bok.Nadia Bolz-Weber har vore stoffmisbrukar, standupkomikar og fråfallen - i dag er ho prest i den lutherske kyrkja i USA. Men ho er framleis sylkvass, grovkjefta og vittig, og ikkje minst: ein predikant av dei store.

Å møte Guds nåde er ikkje som å bli pakka inn i mjuke teppe, men som å bli slått i hovudet av ein stump gjenstand, skriv Bolz-Weber i boka. Og når nåden ... Å finne Gud i feil folk: vedkjenningar frå eit religiøst men ikkje veldig åndeleg liv, finding God in all the wrong people har ingen aktive annonser De forkynner for folk der de er å finne VERKEN regn eller snø eller hagl eller ulver eller fjelløver eller fiendtligsinnete innvånere kunne legge en demper på de unge rytternes besluttsomhet.

Nadia Bolz-Weber prøvde lenge å unngå kontakt med Gud. Ho var sta, men Gud var endå staare.

RELATERTE BØKER