Vend aldri tilbake

Vend aldri tilbake - Lee Child | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lee Child
DIMENSJON
8,41 MB
FILNAVN
Vend aldri tilbake.pdf
ISBN
1778293828640

BESKRIVELSE

Etter en dramatisk reise som begynte i iskalde South Dakota, kommer Jack Reacher endelig til Virginia. Han vil treffe major Susan Turner, kvinnen bak stemmen i telefonen i 61 timer. Men det er ikke Turner som sitter bak Reachers gamle skrivebord, det er en major ved navn Morgan. Han sier at Turner sitter i fengsel. Så sikter han Reacher for et mord han skal ha begått for seksten år siden. Til slutt gjeninnkaller han Reacher til tjeneste, med ordene: «Du er tilbake i Hæren, major. Du er min med hud og hår.»

Han vil treffe major Susan ... Kjøp Vend aldri tilbake fra Bokklubber Etter en dramatisk reise som begynte i iskalde South Dakota, kommer Jack Reacher endelig til Virginia. Han vil treffe major Susan Turner, kvinnen bak stemmen i telefonen i 61 timer.

Men det er ikke Turner som sitter bak Reachers gamle skrivebord, det er en major ved navn Morgan. Vend aldri tilbake (Jack Reacher #18) lydbok. 245,-Veil.

RELATERTE BØKER