Veien til Jerusalem

Veien til Jerusalem - Jan Guillou | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Guillou
DIMENSJON
9,31 MB
FILNAVN
Veien til Jerusalem.pdf
ISBN
8121749562558

BESKRIVELSE

Boken er første bind i en trilogi om korsfarertiden og forteller om Arn Magnusson som kommer fra en stormannsslekt og blir oppdratt i et kloster. Her skoleres Arn i både de åndelige og verdslige kunstner, og han får opplæring i å håntere sverd og bue. Når han som syttenåring vender tilbake til farsgården, møter han samfunnet som en ung mann med begavelse og kunnskaper langt utover det vanlige, men med lite erfaring på andre områder. Han dras ufrivillig inn i datidens politiske stridigheter, møter kvinnen, lysten og kjærligheten, og hans skjebne forsegles når han gjør seg skyldig i forbrytelsen som krever lovens strengeste straff.

Kategori: Skjønnlitteratur, Romaner. Romanen «Veien til Jerusalem» er det første bindet i en planlagt trilogi fra den dramatiske korsfarertida. Og la det umiddelbart være sagt: Guillou har klart overgangen fra thrillerforfatter ... Bøkene Veien til Jerusalem Utdypende artikkel: Veien til Jerusalem Første bok i trilogien, Veien til Jerusalem, handler om stormannsønnen Arn Magnussons oppvekst og maktkampene i Sverige på 1100-tallet.Som femåring ble Arn utsatt for en fallulykke, og foreldrene lover Guds Moder å gi Arn til Guds arbeid på jorda om han overlever. Kjøp 'Veien til Jerusalem' av Jan Guillou fra Norges raskeste nettbokhandel.

Her skoleres Arn i både de åndelige og verdslige kunstner, og han får opplæring i å håntere sverd og bue. På veien til Jerusalem · Stein Arnekleiv · Steinar Bjerkestrand · Øyvind A. Berg · Geir Bjørnar Smebye · Levende Lys Hosianna! - Påskesanger for små og store Veien til Jerusalem Jan Guillou (Lydbok CD-bok) Tips en venn 328 kr Antall .

RELATERTE BØKER