Språk og erfaring

Språk og erfaring - Karin Haugane | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Haugane
DIMENSJON
3,4 MB
FILNAVN
Språk og erfaring.pdf
ISBN
5030078179146

BESKRIVELSE

Et språk for ekstreme livserfaringer og livsopplevelser: Språk og erfaring er en samling essays om europeisk lyrikk, samt analyser av henholdsvis Ibsen og Sofokles. Gjennomgående er det tale om forfattere hvis poesi tematiserer betydningen av å finne et språk for livserfaringer og livsopplevelser som må kunne kalles ekstreme; blant annet skriver forfatteren om Gunvor Hofmo, Paul Celan, Marina Tsvetajeva, Ingeborg Bachmann og Sylvia Plath. Haugane fletter disse lesningene nennsomt sammen med beretninger om sin egen dramatiske og til dels gruoppvekkende livserfaring. Språk og erfaring er en sterk og interessevekkende leseopplevelse.

Den første ... leksikon, god forståelse av grammatikk og erfaring med tekst vil gi mange holdepunkter som kan bistå avkodingen.

Dette er viktig kunnskap for alle som jobber i barnehagen, slik at vi kan fange opp de barna som strever, mener hun. Emnet finnes også i en 10-poengsversjon med kode LIT4316 - Litteraturteoretisk emne: Litteratur, språk og erfaring. Teorier om litterariteten og livet (nedlagt).

RELATERTE BØKER