Sofa til salgs hos dame som er myk å ligge på

Sofa til salgs hos dame som er myk å ligge på - Per Egil Hegge | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Egil Hegge
DIMENSJON
4,63 MB
FILNAVN
Sofa til salgs hos dame som er myk å ligge på.pdf
ISBN
8702411713587

BESKRIVELSE

Kan du forskjellen på å elske sin og hans kone? Eller vet du hvor du skal sette kommaet i setningen «Han bodde i et lite hyggelig hus» for å få frem den rette meningen din? Per Egil Hegge hadde i 14 år en egen daglig spalte i Aftenposten kalt Språket vårt, der han svarte på spørsmål om det norske språk og kom med sine meninger om ordbruken vår i det offentlige rom. I Sofa til salgs hos dame som er myk å ligge på går han til felts for å redde rettskrivingens ære og går løs på den ene feilskrivingen etter den andre. Han viser med utsøkt eleganse og presisjon i alle sine 5114 språkspalter hvordan et ukorrekt språk kan volde store misforståelser og mange ganger helt andre betydninger enn det som var tenkt fra avsenderens side. Morsomme eksempler på villfarelser og unøyaktigheter er mange, og her har vi samlet et rikt utvalg av dem alle sammen. Her oppklares forskjellen på å elske sin og hans kone, misforståelser om bruk av ord og uttrykk, subjektsregelen, preposisjonsbruk, anglisismer og ikke minst vårt forhold til forholdismen, for å nevne noe. En perle av en bok fra Per Egil Hegge!

Han viser med utsøkt eleganse og presisjon i alle sine 5114 språkspalter hvordan et ukorrekt språk kan volde store misforståelser og mange ganger helt andre betydninger enn det som var tenkt fra avsenderens side. Sofa til salgs hos dame som er myk å ligge på. Innbundet, Per Egil Hegge, og andre språksalater vi tråkker i, Bokmål, Sakprosa, Dokumentar og fakta, Kunst og kultur mer » Title: Sofa til salgs hos dame som er god å ligge på, Author: Kagge Forlag, Name: Sofa til salgs hos dame som er god å ligge på, Length: 9 pages, Page: 1, Published: 2018-08-28 Issuu company ... I Sofa til salgs hos dame som er myk å ligge på går han til felts for å redde rettskrivingens ære og går løs på den ene feilskrivingen etter den andre.

Han viser med utsøkt eleganse og presisjon i alle sine 5114 språkspalter hvordan et ukorrekt språk kan volde store misforståelser og mange ganger helt andre betydninger enn det som var tenkt fra avsenderens side. I Sofa til salgs hos dame som er myk å ligge på går han til felts for å redde rettskrivingens ære og går løs på den ene feilskrivingen etter den andre. Han viser med utsøkt eleganse og presisjon i alle sine 5114 språkspalter hvordan et ukorrekt språk kan volde store misforståelser og mange ganger helt andre betydninger enn det som var tenkt fra avsenderens side. Sofa til salgs hos dame som er myk å ligge på (Innbundet) av forfatter Per Egil Hegge.

RELATERTE BØKER