Små ord for store spørsmål

Små ord for store spørsmål - Nils Christie | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Christie
DIMENSJON
9,67 MB
FILNAVN
Små ord for store spørsmål.pdf
ISBN
3551984594009

BESKRIVELSE

''Christie fangar lesarmerksemda frå aller fyrste side og held på henne til lesaren mest kan vone å ha vorte eit litt betre menneske på vegen.''Anmeldt av Bjørn Kvalsvik Nicolaysen, Professor i lesevitskap ved Universitetet i Stavanger. Dag og Tid 24.04.2009Å forme ord er en storslagen virksomhet. Ord kan skape broer. Men de kan også skape sperrer.Målet med denne boken er å utvide det språklige fellesskap, utvide kretsen av mennesker som vil og kan delta i samtalene om liv og samfunnsforhold.Det gjør vi best ved å bevare respekten for dagliglivets små ord.Boken gir konkrete råd om skriving, og også om hvordan det ikke bør skrives. Nils Christie (1928 - 2015) var samfunnsforsker og en av landets mest oversatte faglitterære forfattere.

Riktignok blir noen forkortelser etter hvert så innarbeidet i ... Nå ja, så lige én ting til. Der er faktisk ét problem ved, at "Små ord for store spørsmål" ikke er oversat og udgivet på et dansk forlag til en dansk udsalgspris: De norske bogpriser.

Dag og Tid 24.04.2 Små ord for store spørsmål Nils Christie (Heftet) Tips en venn 259 kr Antall . Kjøp.

RELATERTE BØKER