På sviktende grunn

På sviktende grunn - Siri Hustvedt | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Hustvedt
DIMENSJON
11,74 MB
FILNAVN
På sviktende grunn.pdf
ISBN
9892265760649

BESKRIVELSE

Den prisbelønte forfatteren og feministen Siri Hustvedt retter sitt briljante og kritiske blikk mot nevropsykologiens metafysiske spørsmål i denne lovpriste samlingen. Hun viser hvordan den eviggyldige, uløste kropp-sinn-problematikken har formet - og ofte fordreid og forvirret - samtidens oppfatninger av nevrovitenskap, genetikk, kunstig intelligens og evolusjonspsykologi.Dette er en unik bok fra en unik forfatter som tar opp spørsmålet om hva det vil si å være et menneske.

101,-Den uberegnelige Mikkel Ovreid er fast bestemt på å overta gården, og Rakels farmor benytter enhver anledning til å gni det inn. Rakel så hvor hatefulle farmorens øyne var, og hun slo etter Vesla for å skade henne. Kjøp På sviktende grunn fra Cappelendamm Den uberegnelige Mikkel Ovreid er fast bestemt på å overta gården, og Rakels farmor benytter enhver anledning til å gni det inn.

- Vesla, kom hit! På sviktende grunn. om hjerner og kropper, maskiner og mennesker og arv og milj ...

RELATERTE BØKER