På loffen

På loffen - Thor Gotaas | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thor Gotaas
DIMENSJON
11,31 MB
FILNAVN
På loffen.pdf
ISBN
6366451397693

BESKRIVELSE

For ikke så lenge siden var loffere og landstrykere et hverdagslig innslag på norske veier - loffertrekkene gikk på kryss og tvers over hele landet. Nå er disse landeveiens riddere forsvunnet uten å ha satt så mange spor etter seg. Denne boken er historien om vagabondene langs våre veier. Hvor de kom fra, hvilke drømmer de hadde, og hvordan det gikk med dem. Folkloristen Thor Gotaas nærmer seg disse menneskene med varme og innlevelse, og krydrer framstillingen med anekdoter og historier.

Kilde: Opplysningskontoret for brød og korn, www.brodogkorn.no På loffen i Femundsmarka: Med fiskestang og lett sekk Anbefalte turhistorier , Artikler , Bildespesial , Femundsmarka , Historier / 2. jul 2013 Før turen hadde jeg avtalt med Bjarne om å dele båttaxi fra Jonasvollen og inn til Storvika. På loffen i Irland Fly og leiebil - finn på resten selv.

www.spartacus.no. 2018 «Det er et viktig og hittil ukjent kapittel i norsk sosialhistorie Gotaas her har ... I "Ønskereprisen" sender vi "Rasmus på loffen" av Astrid Lindgren.

RELATERTE BØKER