Når isen brister

Når isen brister - Camilla Grebe | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Camilla Grebe
DIMENSJON
5,6 MB
FILNAVN
Når isen brister.pdf
ISBN
1092741227227

BESKRIVELSE

Kvalitetskrim fra vinneren av Glassnøkkelen 2018.Emma har en elsker. En elsker som er alt hun har drømt om og mer til. Det er bare ett problem. Han er direktør i kleskjeden hun jobber for. En praktisk detalj, men samtidig veldig pirrende. Etter forlovelsesmiddagen deres forsvinner Jesper sporløst. Og ikke lenge etter blir en ung kvinne funnet brutalt myrdet i det flotte huset hans, i en fasjonabel forstad til Stockholm. Peter Lindgren er en resignert, men rutinert politietterforsker. Han får hjelp av atferdsforskeren Hanne Lagerlind i etterforskningen av det bestialske drapet på den unge kvinnen. Drapet har tydelige likheter med en ti år gammel sak, som fortsatt er uløst. Hvem er den drepte kvinnen? Har drapet noe med den gamle saken å gjøre? Og hvor er den forsvunne elskeren?

Specs: Pocket, Camilla Grebe, Bokmål, Skjønnlitteratur,... Kjøp Når isen brister fra Bokklubber Hun forelsker seg i den øverste sjefen. Kort tid etter forsvinner han, og liket av en ung kvinne blir funnet i huset hans.

Kort tid etter forsvinner han, og liket av en ung kvinne blir funnet i huset hans. Emma har en elsker.

RELATERTE BØKER