Litteraturpolitikkens verktøykasse

Litteraturpolitikkens verktøykasse - Helge Rønning, Tore Slaatta | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helge Rønning, Tore Slaatta
DIMENSJON
4,21 MB
FILNAVN
Litteraturpolitikkens verktøykasse.pdf
ISBN
4247808811101

BESKRIVELSE

Norge er gjesteland ved verdens viktigste bokmesse i Frankfurt i oktober 2019. Det skjer i en tid da det er mange tegn på norsk litteraturs internasjonale suksess. Litteraturpolitikkens verktøykasse av Helge Rønning og Tore Slaatta er skrevet med dette som bakgrunn. I boka argumenterer de for en fremadrettet litteraturpolitikk i Europa og gir en gjennomgang av den norske litteraturpolitikkens viktigste virkemidler. Til å være et lite samfunn og et lite språkmarked, skrives og utgis det et stort antall bøker i Norge. Forfattere, forlag, bokhandlere og andre bransjeaktører er viktige for bredde og kvalitet i produksjon og distribusjon av norsk litteratur. Men skal litteraturen få utvikle seg som den bør, må det også finnes en aktiv og engasjert litteraturpolitikk.

I boka argumenterer de for en … LES MER fremadrettet litteraturpolitikk i Europa og gir en gjennomgang av den norske litteraturpolitikkens viktigste virkemidler. Norge er gjesteland ved verdens viktigste bokmesse i Frankfurt i oktober 2019. Det skjer i en tid da det er mange tegn på norsk litteraturs internasjonale suksess.

Toril Aalberg, Henrik G. Bastiansen, Elisabeth Eide, Audun Engelstad, Birgitte Kjos Fonn, Arne H.

RELATERTE BØKER