Isabellas store bok om kjøkkenhagen

Isabellas store bok om kjøkkenhagen Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,2 MB
FILNAVN
Isabellas store bok om kjøkkenhagen.pdf
ISBN
3423490855605

BESKRIVELSE

Dette er boken for alle som vil dyrke sine egne krydderurter, grønnsaker og frukttrær, som vil høste bær, poteter og purre - og plukke de vakreste buketter fra sin egen hage. Her får vi inspirasjon og lærer å planlegge en vakker og anvendelig kjøkkenhage. Vi kan følge årets gang måned for måned og lese om planter, økologi, gleder og utfordringer i hagearbeidet. Man kan lage en kopi av bokens hage, eller velge de bedene man ønsker og har plass til. Til innholdet hører en komplett guide med beskrivelser av alle plantene og enkle oppskrifter basert på det man høster i kjøkkenhagen.

Logistikk og ledelse av forsyningskjeder; arbeidshefte. For en god stund siden lovet jeg et nytt innlegg om boka "Isabellas store bok om kjøkkenhagen". Endelig kommer det! Innledningsvis vil jeg si at dette etter min smak er en flott bok, og jeg er veldig glad for at jeg kjøpte akkurat denne. Kjøp Første gangen på Kelkoo.

Susie Helsing Nielsen; Niels Jensen (il.) Ruth Hydes (il.) Velg format. Innbundet (599 kr) Antall.

RELATERTE BØKER