Hevneren

Hevneren - Dan Buthler, Dag Öhrlund | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dan Buthler, Dag Öhrlund
DIMENSJON
8,13 MB
FILNAVN
Hevneren.pdf
ISBN
6301589928412

BESKRIVELSE

Når penger, sex og kokain ikke lenger er nok ...Christopher Silfverbielke - stjernemegler, morder og psykopat - er tilbake, og han er i usedvanlig godt humør. Det skyldes ikke bare champagne, kokain og sexy damer ...Oppholdet på anstalten hvor han var dømt til tvungen psykisk helsevern, brukte han til å legge nye, djevelske planer: Han ville satse på politikken! Takket være sjarm, talegaver og uhyrlige metoder har han nå blitt en framgangsrik riksdagsmann for Kristendemokratene. Men for å vinne det svenske folkets tillit og realisere "Planen" er det enda flere hindringer som må ryddes av veien.Det er mange som skal få merke hans hevnlyst - ikke minst Jacob Colt, den en gang så dyktige politimannen som fikk sin familie knust av Silfverbielke. Nå sitter en deprimert og alkoholisert Colt og legger sine egne hevnplaner hos Europol i Haag. 750 000 bøker solgt bare i Sverige!

Drapet gjør det klart at det er en seriemorder på ferde. Hevneren (originaltittel: The Bravados) er en amerikansk westernfilm fra 1958 regissert av Henry King etter en roman av Frank O'Rourke.. Medvirkende.

Ella har fått beskjed […] Mangschou Forlag AS: Vestre Torggaten 18, 5015 Bergen tlf: 55 55 10 50 - faks: 55 55 10 51 - e-post: mangschou(a)mangschou.no Hevneren er Granhus kritikerroste debutroman. Den ble utgitt første gang i 2003, og ble … LES MER nominert til «Årets bok» i Klassekampen.

RELATERTE BØKER