Gyldendals påskekrim 2020

Gyldendals påskekrim 2020 - Camilla Läckberg, Gunnar Staalesen, Kristina Ohlsson, Håkan Nesser, Jan Mehlum, Johan Theorin | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Camilla Läckberg, Gunnar Staalesen, Kristina Ohlsson, Håkan Nesser, Jan Mehlum, Johan Theorin
DIMENSJON
9,27 MB
FILNAVN
Gyldendals påskekrim 2020.pdf
ISBN
7940272965255

BESKRIVELSE

Gyldendal påskekrim gir deg syv skremmende gode noveller, hele historien bak det særnorske fenomenet påskekrim, krimquiz og et spennende møte med 5 svenske krimdronninger: Påskekrim er et særnorsk fenomen. Vi har påskekrimhørespill på radio, vi har påskekrimserier på tv, vi har påskekrimgåte på melkekartongene. Og vi leser krim i solveggen eller i lysskjæret fra peisen på hytta på påskefjellet. Hvorfor det ble slik, kan du finne ut her, i Gunnar Staalesens artikkel om påskekrimmens opprinnelse. I tillegg: krimnoveller av noen av Nordens beste og mest populære krimforfattere: Camilla Läckberg, Gunnar Staalesen, Johan Theorin, Jan Mehlum, Håkan Nesser og Kristina Ohlsson. Samt påskekrimquiz og et møte med den nye generasjonen av svenske krimdronninger. Ha en kriminelt god påske!

Bokhandlerforeningen Sehesteds gate 6 0164 Oslo; Kontakt. 22 39 68 00 [email protected] ... Gyldendals påskekrim 2020.

Energica - for sjel, kropp & sinn. De aller beste bøkene. Kjøp Påskekrim 2017 fra Bokklubber PÅSKENS BESTSELGER! Blant årets krimnoveller introduserer Knut Nærum oss for en ny, original privatetterforsker.

RELATERTE BØKER