Fremtidens araber

Fremtidens araber - Riad Sattouf | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Riad Sattouf
DIMENSJON
10,14 MB
FILNAVN
Fremtidens araber.pdf
ISBN
3182853591337

BESKRIVELSE

Riad er snart tenåring og bor nå i Frankrike med moren og de to småbrødrene sine, mens faren jobber i Saudi- Arabia. Kløften mellom faren og moren blir stadig dypere. En stund virker det som om faren igjen er innstilt pa. et liv i det sekulære Frankrike, men bak fasaden skjuler han en helt annen plan ...

Første bind har solgt over en million eksemplarer i Frankrike og er oversatt til 17 språk. Bind tre kom ut på norsk oktober ... Fremtidens araber.

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 1-3 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger. Totalkarakter 4,2 / 5 ... I tredje del av Fremtidens araber begynner livet i den syriske landsbyen å tære på den lille familien.

RELATERTE BØKER