Flatøybok; bind 1

Flatøybok; bind 1 En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,92 MB
FILNAVN
Flatøybok; bind 1.pdf
ISBN
9279784178231

BESKRIVELSE

I første bind av Flatøybok kan man lese om Olav Tryggvasons barndom. Boken går også tilbake til en mytisk urtid og forteller Norges opphavsmytologi med Nor, Gor og Goe i sentrum. Færøyingesagaen og Orknøyingesagaen med dramatiske hendelser fra Vesterhavsøyene er også med. Ikke minst inneholder den historien om de legendariske Jomsvikingene, harde og fryktet selv i vikingtid - les om de harde opptakskravene og strenge reglene. I bind 1 står også hele historien om det store slaget ved Hjørungavåg hvor Norges uavhengighet stod på spill..Historien om den unike sagaboken Flatøybok er rett og slett fantastisk."Terje Avner, Aftenposten.Flatøybok er en av de største perler i skatten av islandske håndskrifter."HM Dronning Margrethe av Danmark.Maktdemonstrasjon - Nyutgivelsen av Flatøybok viser hva vi mener med å skrive historie."Carline Tromp, Argument.Den norrøne dragen er sjøsett." Karsten Alnæs, Dag og Tid.De fortjener virkelig den beste Cognac paa Fladsken for arbeidet."Dag Skogheim i KlassekampenBoken har forord av H.M. Kong Harald V, HM Dronning Margrethe av Danmark ogIslands president Ólafur Ragnar Grimsson.

February, 2015. Onsdag 11.02 ble Flatøybok bd.

Ho er òg kjend som GkS 1005 fol. og Codex Flatöiensis I bind 1 står også hele historien om det store slaget ved Hjørungavåg hvor Norges uavhengighet stod på spill..Historien om den unike sagaboken Flatøybok er rett og slett fantastisk." Terje Avner, Aftenposten.Flatøybok er en av de største perler i skatten av islandske håndskrifter." Flatøybok.

RELATERTE BØKER