Villmarkshåndboka; friluftsliv i de nordlige skoger

Villmarkshåndboka; friluftsliv i de nordlige skoger - RAY MEARS | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
RAY MEARS
DIMENSJON
8,24 MB
FILNAVN
Villmarkshåndboka; friluftsliv i de nordlige skoger.pdf
ISBN
4438731571350

BESKRIVELSE

Hva bør du ha med deg på langtur i skogen vinterstid? Hvordan tenne opp bål raskest? Hvordan overleve hvis du går deg bort i villmarka? I Villmarkshåndboka får du svar på alle spørsmål, uansett om du skal på en kortere sommertur eller på en langtur her i nord. Du får tips om hva slags klær og utstyr som egner seg best, hvordan du enkelt kan skaffe deg ly for natten eller mat for dagen, og hva slags redskap du trenger for å klare deg i naturen, eller gjøre opp ild uten fyrstikker. Boka er spekket med nyttige opplysninger enten du er på en planlagt tur eller havner i en nødssituasjon. Overlevelsesekspertene Lars Fält og Ray Mears deler det de har lært av urbefolkningen i de nordlige skogene: samer, indianere og inuitter. Dette er kunnskap som forfatterne har videreformidlet blant annet til militære spesialavdelinger, og som nå er samlet og gjort tilgjengelig for alle.

Pris: 449. Frakt på varen: 59,-Tweet: Tilgjengelighet: 7-10 dagers leveringstid Hva bør du ha med deg på langtur i skogen vinterstid? Hvordan tenne opp bål raskest? Hvordan overleve hvis du går deg bort i villmarka? Varenummer: 890325: Forlag/produsent: Gyldendal: I Villmarkshåndboka får du svar på alle spørsmål, uansett om du skal på en kortere sommertur eller på en langtur her i nord.

Sport og friluftsliv Viser 1 til 24 (av 7431) 119 00 169 00. Kjøp.

RELATERTE BØKER