Verdenslitteratur

Verdenslitteratur - Jon Haarberg, Tone Selboe, Hans Erik Aarset | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Haarberg, Tone Selboe, Hans Erik Aarset
DIMENSJON
4,91 MB
FILNAVN
Verdenslitteratur.pdf
ISBN
2188931371719

BESKRIVELSE

Boka gir en samlet fremstilling av hovedlinjene og de viktigste verkene i vestens litteratur fra antikken til 2007. Den gir en kronologisk oversikt over sjangrenes utvikling uavhengig av landegrenser. Innenfor hver sjanger er representative enkeltverk trukket fram. Boka er beregnet på både studenter og litteraturinteresserte generelt. Har litteraturliste og register.

oktober 2019 i Fanefjord Skovpavillon. Den prisbelønnede forfatter har i romaner og digtsamlinger fået nordisk mytologi til at smelte sammen med aktuelle problemstillinger - i et stærkt og lyrisk sprog. «Verdenslitteratur» er både en medrivende fortelling og et oversiktlig oppslagsverk.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Verdenslitteratur. Den vestlige tradisjonen er et lite mesterverk i sin sjanger, men sjangeren er absurd.

RELATERTE BØKER