Utviklingspsykologiske perspektiv på barns oppvekst

Utviklingspsykologiske perspektiv på barns oppvekst - Leif Askland, Svein Ole Sataøen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif Askland, Svein Ole Sataøen
DIMENSJON
10,37 MB
FILNAVN
Utviklingspsykologiske perspektiv på barns oppvekst.pdf
ISBN
2467320565037

BESKRIVELSE

I Utviklingspsykologiske perspektiv på barns utvikling viser Leif Askland og Svein Ole Sataøen nye tilnærminger til å forstå små barns utvikling. Denne fjerde utgaven presenterer aktuelle teorier og forsking om barns utvikling, lek, læring og danning. Boka er en kilde til kunnskap om barns helhetlige utvikling og samspill fra fødsel og fram til skolestart, og understreker bildet av barnet som aktør i sitt eget liv, i samspill med andre og verden omkring. Innholdet er organisert etter livstema som representerer de store menneskelige utfordringene barn møter gjennom oppveksten. Hvordan barn opplever seg selv, samspill med andre og omverdenen forøvrig blir grundig behandlet og satt inn i en pedagogisk kontekst. Boka gir barnehagelæreren og barnehagelærerstudenten nyttige redskap for å kunne dokumentere barns utvikling og trivsel. Den gir bakgrunn for å kunne analysere og reflektere kritisk over profesjonelle og etiske utfordringer i pedagogisk arbeid med barns utvikling, lek, læring og danning. Boka er godt knyttet opp til de målene som er skissert i barnehagelærerutdanningens kunnskapsområde «Barns utvikling, lek og læring».

Sendes innen 2-4 virkedager. Kjøp boken Utviklingspsykologiske perspektiv på barns oppvekst av Leif Askland, Svein Ole Sataøen (ISBN 9788205521766) hos Adlibris.com.

Forfatterne viser i denne boka hvordan nye perspektiver og teorier om barns utvikling kan brukes i arbeidet med barn i barnehage og skole. Utviklingspsykologi er et psykologisk forskningsområde som dreier seg om aldersmessige endringer i tenkning, atferd og egenskaper, fra unnfangelse til død. Klinisk utviklingspsykologi dreier seg om framveksten og behandling av kognitive, atferdsmessige og emosjonelle vansker.

RELATERTE BØKER