Syng Bibelen; studiehefte med salmer fra Norsk salmebok 2013 knyttet til bibelfortellinge

Syng Bibelen; studiehefte med salmer fra Norsk salmebok 2013 knyttet til bibelfortellinge - Sindre Eide, Estrid Hessellund | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sindre Eide, Estrid Hessellund
DIMENSJON
4,56 MB
FILNAVN
Syng Bibelen; studiehefte med salmer fra Norsk salmebok 2013 knyttet til bibelfortellinge.pdf
ISBN
8880377566343

BESKRIVELSE

Syng bibelen er et studiehefte med salmer fra Norsk salmebok 2013 som tar utgangspunkt i bibelfortellinger. Heftet har flere formål: - å gi anledning til å fordype seg i salmetekster og bibeltekster, - å gi mulighet til å gå på oppdagelse i nye og gamle salmer i Norsk salmebok 2013, - å samtale og synge sammen. Målgruppen er voksne og unge voksne i studiegrupper, etablerte grupper og ad hoc-grupper. De 16 studieoppleggene over 16 ulike salmer er disponert slik at de fungerer enkeltvis, men også som en «serie» for grupper som møtes regelmessig. Ikke alle samtaleoppleggene er like. Noen har flere spørsmål enn andre, men det går an å velge til og trekke fra, som det passer for gruppen. Alle deltagere i gruppen bør ha dette studieheftet, Norsk salmebok 2013 og Bibelen. Heftet er godkjent av Kristelig Studieforbund. Grupper og kurs som benytter dette heftet, kan søke om statsstøtte til studiearbeid. Les mer på www.k-stud.no. Eller ta kontakt: tlf. 23 08 14 70, e-post [email protected] Syng Bibelen er et spennende og engasjerende studiehefte. Et glimrende tiltak som genialt følger opp NRK's store og flotte 'salmeseminar' (Salmeboka minutt for minutt).Studieheftet er en gavepakke til alle studiegrupper. Det gir et viktig bidrag til økt forståelse og innsikt i den kulturskatt som nå foreligger samlet i Norsk Salmebok. Tormod Wasbø (pensjonert prost, Sandnes)

Skrevet av dikterpresten Petter Dass for drøyt 300 år siden. Står som prolog helt først i salmeboka. Tro i dag (Heftet) av forfatter Sindre Eide.

Kunngjøring: Kursarrangør må sørge for en åpen og "offentlig" kunngjøring Kursperiode: 20-30 studietimer. Læringsmål: - å gi anledning til å fordype seg i salmetekster og bibeltekster, - å gi mulighet til å gå på oppdagelse i nye og gamle salmer i Norsk salmebok 2013, Den ga oss et aktualisert glimt inn i kirkens salmeskatt slik den foreligger i Norsk Salmebok.

RELATERTE BØKER