Pappa; tilværelsen sett fra to sider

Pappa; tilværelsen sett fra to sider - Ole André Sivertsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole André Sivertsen
DIMENSJON
3,81 MB
FILNAVN
Pappa; tilværelsen sett fra to sider.pdf
ISBN
8425596268211

BESKRIVELSE

Søt, liten gavebok til alle kommende og nybakte fedre med et humoristisk skråblikk på papparollen. Å bli pappa snur opp ned på tilværelsen. Med et trylleslag får du ansvar for et nytt menneske som du vil gjøre alt for. Det betyr ut med ditt gamle liv og inn med bleier, snørr og våkenetter. Det er fantastisk og skremmende på en gang. Det er slik det er å være pappa. Tilværelsen kan alltid sees fra to sider.

Det er ikke alle som alltid kan være hjemme, men det viktigste er at han ønsker det, og prioriterer det. Å sette familiens beste framfor egne behov kan være vanskelig, men en god pappa verdsetter familiens beste. Der tages eksistentialistiske problematikker op p en let tilg ngelig m de.

Denne bog er sk ret helt ind til benet.Ingen udenomssnak. Ingen lange forklaringer.

RELATERTE BØKER