Musikkteori

Musikkteori - Knut Djupdal | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Djupdal
DIMENSJON
5,98 MB
FILNAVN
Musikkteori.pdf
ISBN
9770322210806

BESKRIVELSE

Denne læreboken i musikkteori er skrevet for bruk i lærerhøgskolene, og den passer som en begynnerbok for alle voksne uten musikkteoretisk bakgrunn. Presentasjonsmåten med fyldige arbeidsoppgaver til hvert kapittel gjør også boken egnet til selvstudium.

Kurset tar for seg litt mer avanserte emner, og du får lære mer om rytmer, skalaer, tonearter, faste fortegn, intervaller og akkorder. Dette er selve grunnkurset i musikkteori og det tar deg med igjennom mange viktige leksjoner. Musikkteori er et bredt begrep som dekker over mange emner.

Dette kan derfor betraktes som en innføring og innledning til de øvrige gratis kursene du finner på dette nettstedet. Søkeresultater for Musikkteori - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Musikkteori.

RELATERTE BØKER