Kunnskapsbasert fysioterapi

Kunnskapsbasert fysioterapi - Gro Jamtvedt, Kåre Birger Hagen, Arild Bjørndal | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Jamtvedt, Kåre Birger Hagen, Arild Bjørndal
DIMENSJON
12,80 MB
FILNAVN
Kunnskapsbasert fysioterapi.pdf
ISBN
7311960230927

BESKRIVELSE

Fysioterapeuter må daglig ta mange faglige beslutninger, men på hvilket grunnlag skal de tas? Kunnskapsbasert fysioterapi innebærer å basere fagutøvelsen på pålitelig og anvendbar forskning og kombinere dette med erfaringer og verdier. Denne boken hjelper deg til å lete etter, å vurdere og å bruke forskningsresultater i praksis og i prosjekter. Boken omhandler de helsefaglige kjernespørsmålene, hvilke design som best belyser ulike spørsmål, informasjonskilder og søkestrategier, kritisk vurdering av ulike studietyper og hvordan forskningsresultater kan brukes i praksis og i prosjektarbeid. Systematiske oversikter og faglige retningslinjer blir spesielt omtalt. Boken ble første gang utgitt i 2003. Siden den gang har mye endret seg. Omfanget av fysioterapiforskning har økt, og utviklingen innenfor informasjonsteknologi har vært enorm. Det er derfor skrevet et nytt kapittel om brukermedvirkning og kunnskapsbasert fysioterapi, og alle kapitlene er oppdatert med nye eksempler og referanser. Boken er skreddersydd for fysioterapeuter som vil jobbe med fagutvikling og kvalitetsforbedring. Den egner seg også som innføringsbok i forskningsmetode i grunn-, etter- og videreutdanninger i helsefagene, og vil være svært nyttig når man skal lese og forstå fagartikler.

Pris kr 393 (spar kr 56). Se flere bøker fra Gro Jamtvedt. Dette er første artikkel i en serie om kunnskapsbasert fysioterapi.

Gratis parkering ved Høvik senter. Vi har bred kompetanse innen allmenn fysioterapi, manuellterapi og nevrologi. Kunnskapsbasert fysioterapi Gro Jamtvedt , Kåre Birger Hagen , Arild Bjørndal Daglig må fysioterapeuter ta faglige beslutninger.

RELATERTE BØKER