Økonomistyring 2; driftsregnskap og budsjettering

Økonomistyring 2; driftsregnskap og budsjettering - Kjell Gunnar Hoff, Morten Helbæk | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Gunnar Hoff, Morten Helbæk
DIMENSJON
9,12 MB
FILNAVN
Økonomistyring 2; driftsregnskap og budsjettering.pdf
ISBN
4039523838569

BESKRIVELSE

«Økonomistyring 2. Driftsregnskap og budsjettering» er skrevet for det andre kurset i emnet økonomistyring i Plan for bachelor i økonomi og administrasjon. Boken drøfter ulike styringsmodeller og metoder for lønnsomhetsanalyser, og hvordan de kan integreres. Drøftingene suppleres med aktuelle eksempler fra ulike virksomheter. Den praktiske og grundige tilnærmingen gjør den også meget godt egnet for ledere og økonomimedarbeidere, som oppslagsverk eller til selvstudier. Boken består av fire deler: Del 1: Kostnadsbegreper, kalkulasjonsprinsipper og metoder. Del 2: Bedriftsøkonomiske beslutningsproblemer. Del 3: Budsjettering. Del 4: Desentralisering og prestasjonsmåling. Denne 6. utgaven er revidert i tråd med ny forskning og praksis. Det samme gjelder faktaopplysninger og case. Det er også laget Excel-løsninger til mange av bokens eksempler.Til boken er det utarbeidet en egen arbeidsbok med oppgaver og løsningsforslag, hvorav mange i Excel. Boken har også egen internettadresse med bl.a. interaktive oppgaver og videoforelesninger:www.nettressurser.no/hoff

Den praktiske og grundige tilnærmingen gjør den også meget godt egnet for ledere og økonomimedarbeidere, som ... Kursmateriell. Hoff, Kjell Gunnar og Helbæk, Morten med bidrag av Bjørnenak Trond: Økonomistyring 2 Driftsregnskap og budsjettering.

BE101E-003 Driftsregnskap og finansregnskap med analyse - 6 studiepoeng. SFB10613 Budsjettering og driftsregnskap (Vår 2018) Emnet er tilknyttet følgende studieprogram. Obligatorisk emne i.

RELATERTE BØKER