Islandsk-norsk ordbok

Islandsk-norsk ordbok En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,91 MB
FILNAVN
Islandsk-norsk ordbok.pdf
ISBN
3526033242732

BESKRIVELSE

En hendig ordbok i det islandske nåtiddsspråket. Nyttig i nordisk samarbeid og samkvem - og i undervisning. Boka er ideell for turister - lett å ta med seg på turen!Ordboka har ca. 15 000 oppslagsord med oversettelse til både bokmål og nynorsk. Ordforrrådet omfatter de mest brukte ordene i dagliglivet og på kulturelle områder. Boka har også grammatiske oversikter, og den har med litt om islandsk uttale, islandske personnavn, geografiske navn og kart. Boka er utgitt med støtte fra Nordisk Kulturfond

Bla 13 145 setninger og 23 405 oversettelsesminner. For gratis. Oversettelse for 'islandsk' i den norsk-engelske ordboken og mange andre engelske oversettelser - helt gratis. Hurtigoversetter har lang erfaring med å oversette mellom norsk og islandsk.

Vi har høykompetente oversettere innen alle fagområder. En hendig ordbok i det islandske nåtiddsspråket. Nyttig i nordisk samarbeid og samkvem - og i undervisning.

RELATERTE BØKER