Utrolige lærere

Utrolige lærere - Carolyn Webster-Stratton | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carolyn Webster-Stratton
DIMENSJON
3,28 MB
FILNAVN
Utrolige lærere.pdf
ISBN
5154858843610

BESKRIVELSE

Tidlig innsats og satsing på barn og unges emosjonelle og sosiale ferdigheter bidrar til å fremme god psykisk helse, forebygge utenforskap og stimulere til læring. Denne boken er en hjelp for deg som jobber i barnehage eller skole til å stimulere og utvikle barns sosiale, emosjonelle og faglige ferdigheter. Prinsippene du lærer i boken, er basert på mange års forskning på hva som demper risikofaktorer som følger med emosjonelle og sosiale vansker hos små barn, og hva som styrker barnas sosiale og emosjonelle kompetanse. Alle barn har nytte av å bli fulgt opp av skole- eller barnehageansatte som har gode virkemidler for håndtering av uønsket oppførsel, og som er opptatt av å styrke barnas sosiale og emosjonelle ferdigheter. Samtidig viser boken hvordan du kan tilpasse opplæringen til barn som strever med lærevansker, hyperaktivitet, forsinket språkutvikling, aggressivitet eller depresjon. Utrolige lærere er oppfølgeren til Hvordan utvikle sosial og emosjonell kompetanse hos barn (2005).

september 2018 Undertittel: Hvordan fremme barns sosiale, emosjonelle og faglige ferdigheter i skole og barnehage. Boken omtales av forlaget på følgende måte.

De Utrolige Årene (DUÅ) ... Supplerende tilbud via De Utrolige Årene. DUÅ driver jevnlig med tilrettelegging og utprøving av DUÅ-programmer for nye målgrupper, eksempelvis etniske minoriteter, spissede grupper for fosterforeldre, barn med ADHD, barn med autisme, etc.

RELATERTE BØKER