Sveket

Sveket - Kari Killén | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Killén
DIMENSJON
7,10 MB
FILNAVN
Sveket.pdf
ISBN
1575423236158

BESKRIVELSE

Denne femte utgaven av Sveket I formidler en helhetlig differensiert tilnærming til forståelse av barn og familier i omsorgssvikt- og overgrepssituasjoner, og integrerer nyere forskning om omsorgssvikt, og tilknytning med traume- og hjerneforskning. Boken gjør rede for forståelsesgrunnlaget, kontaktetablering, undersøkelse, nettverksarbeid og tverrfaglig samarbeid. Den dokumenterer at omsorgssvikt og overgrep er et alvorlig helseproblem med livslange konsekvenser.

With Krister Henriksson, Charlotta Jonsson, Leonard Terfelt, Signe Dahlkvist. A young student reports her mother missing.

Den formidler og eksemplifiserer et bredt spekter av tilknytningsteoretisk forankrede verktøy tilpasset terapeutisk og pedagogisk bruk. Men hva når den som har sveket og den som er blitt sveket, velger å holde sammen? Jeg vil ta for meg to utfordringer som jeg da stadig observerer i terapirommet: Nemlig at de to partene har ulike interesser og tidsperspektiver. Dette kaller jeg for «gjentakelsestrangen» og «framtidsengstelsen».

RELATERTE BØKER