Refleksjoner III

Refleksjoner III - George Manus | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
George Manus
DIMENSJON
4,86 MB
FILNAVN
Refleksjoner III.pdf
ISBN
1245138964758

BESKRIVELSE

En refleksjon er en ettertanke. Mens tingene skjer n r vi kun tenke i nuet. Det er f rst etterp at vi f r tid og mulighet til tenke etter, analysere og overveie, nemlig REFLEKTERE. Forfatteren George Manus har gjennom hele livet reflektert over stort og sm tt, hvilket allerede har resultert i to b ker i denne sjanger, hvor den f rste heter "REFLEKSJONER I - i ord og ordspr k", og den anden "REFLEKSJONER II - i ord og bilder". Den tredje boken har f tt tittelen "REFLEKSJONER III - i tekst og Fantasibilde", da flere av refleksjonene historiene kretser rundt fantasi, og suppleres av den danske arkitekten og billedkunstneren Jan Arnts billedserie FANTASIER. Dette er tegninger av dyr og skapninger som hverken er fugl eller fisk, men nettopp den rene fantasi. Boken er en lett blanding av George Manus sine refleksjoner og hans egen-opplevde historier. Boken inneholder ikke mindre enn 52 refleksjoner/ historier, hvor forfatteren blant annet behandler emner som LYS og SKYGGE, MED RYGGEN MOT VEGGEN, og SKYLDF LELSE... Ja selv en SKRIVEMASKIN taes under kj rlig omtanke. Alle er refleksjoner/ historier som man kun kan bli klokere av. God leselyst.

Å identifisere flere nivåer anbefales ikke (Wong et al., 1995). Vår studie har oppmerksomheten spesielt rettet mot refleksjonsnotater som viser lav refleksjon, slik det er beskrevet i punkt 1 ovenfor. Gjennom etisk refleksjon skal vi kunne finne de beste handlingsalternativene, både når det gjelder de store, viktige tema og i de små situasjonene i hverdagen hvor det er svært viktig å ha god moralsk handlingsevne.

udgave, 1. oplag] af George Manus - Paperback Bog (Bog med blødt omslag og limet ryg).

RELATERTE BØKER