Psykiatri

Psykiatri - Tore Taraldsen, Karin Wang Holmen, Inger Simonsen Taraldsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Taraldsen, Karin Wang Holmen, Inger Simonsen Taraldsen
DIMENSJON
11,92 MB
FILNAVN
Psykiatri.pdf
ISBN
1115174689510

BESKRIVELSE

Psykiatri er læren om sjelens lidelser. Denne boka tar ikke for seg alle diagnosene men gir en god innføring i de viktigste sykdommer/diagnoser.

Fagområdet psykiatri bygger både på naturvitenskap og kunnskap innhentet fra andre fagområder som psykologi, sosiologi og sosialantropologi (humanistisk vitenskap). Psykiatri, eller psykiske lidelser, defineres ut i fra symptomer og tegn og hvilken innvirkning de har på livet ditt. Psykiatri er et fagområde innenfor medisin som handler om hvordan man skal forstå, utrede, forebygge og behandle psykiske lidelser. En psykiater er en lege som er spesialist på psykiske sykdommer..

De kartlegger pasientenes fysiske og psykiske tilstand, og behandler gjennom bl.a. samtaler, observasjoner og ulike tester. Pris: 942,-.

RELATERTE BØKER