Oversikt over arveretten

Oversikt over arveretten - Peter Lødrup, John Asland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Lødrup, John Asland
DIMENSJON
6,52 MB
FILNAVN
Oversikt over arveretten.pdf
ISBN
6902591219467

BESKRIVELSE

Når en person dør, finnes det en rekke regler om hva som skal skje med avdødes eiendeler og forpliktelser. Oversikt over arveretten behandler alle sentrale spørsmål innenfor arveretten og gir en innføring i reglene som kommer til anvendelse ved en persons død. Boken gjengir de sentrale reglene i den nye loven om arv og dødsboskifte av 2019 (som antas å tre i kraft i løpet av 2020 eller 2021) og eksempel på hvordan man skriver et testament.Boken er godt egnet som et første hjelpemiddel for alle som trenger en oversikt over arveretten. Den er også nyttig som en innføring i faget for studenter på universitets- og høyskolenivå.

Boken er godt egnet som et hjelpemiddel for alle som trenger en oversikt over sentrale spørsmål innenfor arveretten. 106053 GRMAT Oversikt over arveretten 160801.indd 15. Forskjellen mel­ lom særeie og felleseie har pri­ mært betydning ved skilsmisse og ved en ekte­ felles død.

Arveretten reiser mange spørsmål. Finn alle studie materialene for Oversikt over arveretten av Peter Lødrup, John Asland Kjøp Oversikt over familieretten fra Cappelendamm Oversikt over familieretten omhandler alle sentrale spørsmål innenfor familieretten. Forfatterne tar opp reglene om ekteskapsinngåelse og -oppløsning, formuesforholdet mellom ektefeller og delingen av formuen ved separasjon og skilsmisse. Denne boken gir en oversikt over alle sentrale spørsmål når det kommer til arverett.

RELATERTE BØKER