Landene som forsvant

Landene som forsvant - Bjørn Berge | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Berge
DIMENSJON
8,17 MB
FILNAVN
Landene som forsvant.pdf
ISBN
8909577311619

BESKRIVELSE

Riker oppstår og går til grunne. Nye land etableres for så å oppløses etter noen år. Historien til disse fortapte land og riker vekkes her til live, gjennom den fascinerende beretningen til Bjørn Berge. Forfatteren tar leseren med på en eventyrlig oppdagelsesferd til alle verdens hjørner, gjennom jungel og ørken, fra byens pulserende liv til de øde steppene. Han forteller den glemte historien om land fra 1840 til 1970? som eksisterte i kun én måned, et år eller noen tiår - før de forsvant. De bærer gåtefulle navn som Heligoland og Tripolitania - og hva er historien bak Mandsjukuo som eksisterte fra 1932-45 og Allenstein i 1920? Landene som forsvant gjør geografien konkret og historien levende, ved bruk av kart og frimerker. I tillegg flettes det inn anekdoter og øyenvitneskildringer fra den gang Knut Hamsun vandret rundt i den senere kolonien Batum og Antoine de Saint.Exupéry var stasjonert som postflyver i Kapp Juby.

Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden.Jeg har gjort følgende endringer: Kjøp Landene som forsvant fra Bokklubber Rystende verdenshistorie, lyriske skildringer og underfundige detaljer om land som ikke lenger eksisterer. Bli med på en eventyrlig oppdagelsesferd til alle verdens hjørner, gjennom jungel og ørken, fra pulserende byliv til øde steppeland. Landene som forsvant gjør geografien konkret og historien levende ved bruk av kart og frimerker.

Disse landene får en historisk skisse, noen øyenvitneskildringer og ... Landene som forsvant gjør geografien konkret og historien levende, ved bruk av kart og frimerker. I tillegg flettes det inn anekdoter og øyenvitneskildringer fra den gang Knut Hamsun vandret rundt i den senere kolonien Batum og Antoine de Saint.Exupéry var stasjonert som postflyver i Kapp Juby. Landene som forsvant gjør geografien konkret og historien levende, ved bruk av kart og frimerker.

RELATERTE BØKER