Kvinner med ADHD

Kvinner med ADHD - Doris Ryffel-Rawak | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Doris Ryffel-Rawak
DIMENSJON
6,36 MB
FILNAVN
Kvinner med ADHD.pdf
ISBN
4651712583335

BESKRIVELSE

I denne boken beskrives 16 kvinner med ADHD. Forfatteren gir innblikk i og kommenterer deres livshistorier og skjebner. Innledningsvis gir forfatteren en innføring i ADHD generelt og ADHD hos jenter og kvinner, og ADHD i forbindelse med rusmisbruk. Hun skriver også om livsfaser og livsløpet til kvinner med ADHD.

Jeg ba om utredning for ... Kriteriene for å kunne stille diagnosen er like for begge kjønn, men man ser ofte at symptomene hos kvinner og menn er noe forskjellige. Gutter: Gutter med ADHD fremstår hyppigere med atferdsforstyrrelser enn jenter.

Omtrent 40 prosent av menn registrert med ADHD-diagnose i Norsk pasientregister var også registrert med andre psykiatriske diagnoser. Symptomer og tegn på ADHD deles i to hovedtyper. Den ene er uoppmerksomhet, som kan være at man ikke klarer å fokusere på detaljer, ikke ser ut til å høre etter, og ofte mister ting.

RELATERTE BØKER