Hundehjertet

Hundehjertet - Mikhail Bulgakov | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mikhail Bulgakov
DIMENSJON
4,50 MB
FILNAVN
Hundehjertet.pdf
ISBN
1000550473357

BESKRIVELSE

Den berømte professoren Filipp Filippovitsj utfører en organtransplantasjon på hunden Sjarik. Organene han opererer inn i hunden er fra et menneske og formålet med operasjonen er å skape en menneskehund - Sjarikov. I begynnelsen ser operasjonen ut til å være vellykket, pasienten antar menneskelige former, begynner å snakke og finner seg tilrette i sitt nye skinn, men etter hvert viser det seg at et hundehjerte alltid vil forbli nettopp det ...

Organene han opererer inn i hunden er fra et menneske og formålet med operasjonen er å skape en menneskehund - Sjarikov. Om hundehjertet. En hyggelig butik med god service & godt humør.

Organene han opererer inn i hunden er fra et menneske og formålet med operasjonen er å skape en menneskehund - Sjarikov. I begynnelsen ser operasjonen ut til å være vellykket, pasienten antar menneskelige former, begynner å snakke og finner seg tilrette i sitt nye skinn, men etter hvert viser ... BokHundehjertetMikhailBulgakovpdf 122Antallsider ISBN:9788256010516 Nedlasting: •Hundehjertet.pdf •Hundehjertet.epub GjenvelgesunderEMiHundehjertet(Heftet ... Hundehjertet, altid på poterne .

RELATERTE BØKER