Harry Potter og Ildbegeret

Harry Potter og Ildbegeret - J.K. Rowling | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.K. Rowling
DIMENSJON
9,53 MB
FILNAVN
Harry Potter og Ildbegeret.pdf
ISBN
2329240289099

BESKRIVELSE

Det er sommerferie før det fjerde året på Galtvort, og en natt bråvåkner Harry med en brennende smerte i arret i pannen. Han har hatt en merkelig drøm han ikke kan la være å bekymre seg over - helt til han får en herlig invitasjon fra Ronny til verdenscupen i rumpeldunk! Snart er han sammen med Ronny og Hermine, og jubler over å få se en rumpeldunkkamp på toppnivå. Men så skjer det noe forferdelig som kaster en skygge over alle, og spesielt Harry. Dystre, maskerte skikkelser marsjerer gjennom området, og like etter oppdager Hermine en lysende dødningeskalle på himmelen. Alt tyder på at Voldemort er i ferd med å vende tilbake ... Harry Potter og Ildbegeret er den fjerde boka i den vidunderlige, gjennomillustrerte serien om Harry Potter. For trofaste fans og nye lesere, illustrert av Jim Kay.

En kort oppsummering av innholdet i den fjerde boken i Harry Potter-serien. Kritikk tas imot med et smil :) Sjanger Referat Språkform Bokmål ...

Lei eller kjøp Harry Potter Og Ildbegeret og se den uten abonnement hos Blockbuster. Stream filmer fra vår hjemmeside og våre apps på Smart TV, tablet, smartphone og PlayStation.

RELATERTE BØKER