Det fins et rom i meg som står tomt

Det fins et rom i meg som står tomt - Linda Klakken | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda Klakken
DIMENSJON
8,22 MB
FILNAVN
Det fins et rom i meg som står tomt.pdf
ISBN
3590022446342

BESKRIVELSE

Linda Klakkens fjerde diktsamling er en samling eksistensielle kjærlighetsdikt om en tidvis pinet, tidvis mørk, men også stjerneklar relasjon mellom hun og hun. Som både får og ikke får hverandre. Som vet at det kunne gått, og at det aldri går. En umulig framtid fanget i en håpløs nåtid: et tomt rom inni deg. Diktene er korte, enkle, energiske. Med sterke, dirrende bilder. Allen Ginsberg sa en gang at diktene hans er nakne dikt. Da han ble spurt av en i salen om hva han mente med det, kledde han av seg til svar. Disse diktene er også nakne dikt. Men vi tar ingen spørsmål fra salen.

Jeg er vel kanskje litt av alt, men mest av alt er en stor dyp fortvilelse og sorg. Jeg ser bare et evig uendelig mareritt.

et jorde. Det står i det danske bladet Hendes verden, og der finner du også sjablonger her. ...

RELATERTE BØKER