Den lille snøskredboka

Den lille snøskredboka - Kjetil Brattlien | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjetil Brattlien
DIMENSJON
3,73 MB
FILNAVN
Den lille snøskredboka.pdf
ISBN
8702356588893

BESKRIVELSE

Den lille snøskredboka av Kjetil Brattlien har siden førsteutgaven i 2008 vært Norges mest brukte og mest solgte skredbok. Dette er 5. utgave.Vesentlig endringer i den nye utgaven: Skredtrygge turer kan nå gjennomføres med riktig bruk av den detaljerte og gode skredvarslingen på varsom.no. Du trenger ikke lenger være din egen skredekspert, og alt ekspert-stoffet er nå flyttet til den siste delen av boka. Boka er oppdatert med ny kunnskap om skred og hvordan ulykker kan forebygges. Det er nytt stoff om skredvarsling, skredproblemer og hvordan du kan bruke skredvarslet slik at du kommer trygt hjem. Den menneskelige faktor har fått større plass. Betydningen av klimaendringer er omtalt. Grunnen til suksessen er at boka på en enkel og pedagogisk måte gir livsviktig kunnskap både til folk som går vanlige skiturer i fjellet og til toppturentusiasten som kjører på ski i bratt og skredfarlig terreng. Boka egner seg både for de som ikke kan noe om snøskred, og for alle som kan mye om skred og ønsker å bli oppdatert i faget.

Boka egner seg både for de som planlegger sine første toppturer, de som kjører de bratteste rennene og de som går tradisjonelle skiturer i fjellet. Boka er like nyttig for nybegynnere uten skredkunnskap som for de mest erfarne.

Boka egner seg både for de som planlegger sine første toppturer, de som kjører de bratteste rennene og de som går tradisjonelle skiturer i fjellet. Den lille snøskredboka er for alle som liker snø og vinter - og som bør kunne noe om snøskred! På en enkel måte lærer boka deg alt det du trenger om snøskred - enten du går på fjellski, kjører snøskuter, klatrer eller går på topptur. Boka er lettlest, liten og billig - og egner seg både for dem som kan lite og mye om snøskred. Omtale fra Fri Flyt: Den lille snøskredboka av Kjetil Brattlien har siden førsteutgaven i 2008 vært Norges mest brukte og mest solgte skredbok.

RELATERTE BØKER