Blomsterårene

Blomsterårene - Erica James | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erica James
DIMENSJON
11,40 MB
FILNAVN
Blomsterårene.pdf
ISBN
5616542617079

BESKRIVELSE

Sophia jobber som bokantikvar og tilbringer dagene med å drømme seg bort i bøkene hun leser. Da hun en dag oppdager en godt gjemt notatbok, skjønner hun at noen har forsøkt å skjule sin historie for omverdenen. Hun blir oppslukt av sidene som forteller om en hjerteskjærende og sann kjærlighetshistorie. Det viser seg at den lille, rolige landsbyen som Sophia vokste opp i, skjuler hemmeligheter og en romanse hun selv ikke i sin villeste fantasi kunne drømt om.

Da hun en dag oppdager en godt gjemt notatbok, skjønner hun at noen har forsøkt å skjule sin historie for omverdenen. Les mer.

Vår pris 169 ... Med "Blomsterårene" har bestselgende Erica James skrevet en usedvanlig rørende roman full av visdom og varme, om svunnen barndomstid og kjærlighetens kraft. Da Sophia var barn, ble moren hennes og begge bestemødrene drept i en bilulykke. Åsane Sand og Singel: Morvikveien 7, 5122 Morvik.

RELATERTE BØKER