Verda er ein skandale

Verda er ein skandale - Agnes Ravatn | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Agnes Ravatn
DIMENSJON
9,52 MB
FILNAVN
Verda er ein skandale.pdf
ISBN
8350492426298

BESKRIVELSE

Om livet, lykka og eit tilvære på bygda. Etter eit hektisk tiår i hovudstaden tek Agnes Ravatn mann og baby med seg frå Frogner og flyttar til den vesle vestlandsbygda Valevåg for å roe ned i permisjonstida. I eit forfalle småbruk utan Internett, omkransa av skog, fjell og sauer, milevis unna kulturandedammen i hovudstaden, snirklar dagane seg sakte forbi for den vesle familien. Kveldane går med til å drikke vin og samtale med den næraste naboen: vennen og forfattarkollegaen Einar Økland. Verda er ein skandale er stasjonære reisebrev frå eit halvår på bygda. Det handlar om lykke, skriving, det enkle livet og jakta på det perfekte knekkebrødet. Tekstane er lett omarbeidde versjonar av essay som har stått på trykk i Dag og Tid.

Det handlar om lykke, skriving, det enkle livet og jakta på det perfekte knekkebrødet. Tekstane er lett omarbeidde versjonar av essay som har stått på trykk i Dag og Tid. Verda er ein skandale : Ei bok om livet på landet / Agnes Ravatn.

Ravatn blanda på humoristisk og klokt vis anekdoter frå kvardagslivet på bygda og visdomsord frå gamle filosofar saman med samtalar med forfattarvennen sin. Verda er ein skandale. Arrangementsinformasjon Forestillingen er dessverre avlyst på grunn av sikkerhetsmessige grunner i forbindelse med sceneriggen.

RELATERTE BØKER