Sanne gleder

Sanne gleder - Lars Saabye Christensen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Saabye Christensen
DIMENSJON
9,99 MB
FILNAVN
Sanne gleder.pdf
ISBN
6333007839264

BESKRIVELSE

To av våre største kunstnere har laget sin første bok sammen. En sjeldent vakker billedbok for voksne om gleden ved de små øyeblikk."Vi har blottlagt privatlivet, latt alle hemninger fare og støvsugd hver øyekrok i den hensikt å finne flest mulig gleder. Det har vi klart. Det er maktpåliggende for oss å understreke at disse gledene ikke er ironiske, de er, som tittelen sier, sanne." Saabye & Hole

"Vi har blottlagt privatlivet, latt alle hemninger fare og støvsugd hver øyekrok i den hensikt å finne flest mulig gleder. Det har vi klart.

Det har vi klart. Det er maktpåliggende for oss å understreke at disse gledene ikke er ironiske, de er, som tittelen sier, sanne." De har avslørt hverandres hemmeligheter, blottlagt privatlivet og utforsket hverandres rekvisitter i den hensikt å finne flest mulig gleder.

RELATERTE BØKER