Russisk-norsk ordbok

Russisk-norsk ordbok - Valerij Berkov | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Valerij Berkov
DIMENSJON
8,95 MB
FILNAVN
Russisk-norsk ordbok.pdf
ISBN
3980620277465

BESKRIVELSE

Stor russisk-norsk ordbok er utarbeidet både for brukere med russisk og norsk som morsmål. Ordboken er utvidet og ajourført med nye ord og uttrykk i det russiske språket som skyldes politiske og samfunnsmessige endringer i Russland og utviklingen i vitenskap og teknikk. Den er et uunnværlig hjelpemiddel for studenter, oversettere, translatører og andre som bruker russisk språk. Ordboken inneholder * ca. 60 000 oppslagsord og uttrykk * grammatiske opplysninger og uttaleangivelser for begge språk * brukerveiledning på begge språk * tabeller som viser bøyningen av russiske og norske ord * redegjørelse for vanskelige punkter i fonetikk og grammatikk i begge språk * anvisning på hvordan tall og formler leses i russisk og norsk

Har du noen spørsmål eller forslag, ta gjerne kontakt med oss. Oversettelse for 'russisk' i den norsk-engelske ordboken og mange andre engelske oversettelser - helt gratis. Ordboken vil være beregnet på en vid krets av fagfolk, forskere, oversettere, lærere, studenter og alle som i sin virksomhet har tilknytning til det stadig bredere samarbeidet mellom Norge og Russland. Russisk-norsk teknisk ordbok har tidligere aldri vært laget hverken i Norge eller i Russland. Vår pris 598,-(portofritt).

Dens opprinnelse går tilbake til det tredje årtusen f.Kr. ..

RELATERTE BØKER