Lasso rundt fru Luna

Lasso rundt fru Luna - Agnar Mykle | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Agnar Mykle
DIMENSJON
12,15 MB
FILNAVN
Lasso rundt fru Luna.pdf
ISBN
8707114675110

BESKRIVELSE

«En høy, vadefuglaktig mann» stiger inn i nattoget på Østbanestasjonen i Oslo. Det er den 32 år gamle komponisten Ask Burle. Han er på vei hjem for å følge sin yngre bror Balder til graven. Og der, i den skakende, nattsvarte sovevognkupeen, begynner Ask Burles jakt etter den tapte tid. Hvor begynner egentlig rapsodien Lasso rundt fru Luna . verket som nå skal oppføres ved de unge komponistenes konsert i Aulaen? Tolv år tilbake, tilbake til det året da den forvokste, flaksende ynglingen Ask Burlefot var handelsskolebestyrer et sted i Nord-Norge. Ett år og to kvinner. Først svek han Gunhild, så svek han Siv. Skjønt svek han? Var de ikke selv like skyldige? Men Balder? Svek han Balder? Var dette prisen han måtte betale for å bli kunstner? «Lasso rundt fru Luna er ikke bare Mykles betydeligste bok hittil. Den er ikke bare en rundhåndet innfrielse av alle de løfter Agnar Mykle har gitt i sine tidligere bøker. Den er, i absolutt forstand, et kostelig og betagende kunstverk .»Gordon Hølmebakk, MorgenbladetAgnar Mykle betraktes som en av etterkrigstidens mest betydelige forfattere, ikke minst fordi bøkene hans stadig evner å begeistre unge og nye lesere. Han ble født i Trondheim i 1915 og døde i januar 1994 i Asker. Han debuterte som forfatter med novellesamlingen Taustigen, som kom ut i 1948. Etter dette ga han ut en rekke glitrende romaner og noveller, ikke minst Sangen om den røde rubin (1954) og Largo (1967).

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet, E-bok, Heftet | 9788205312449 Om Lasso rundt fru Luna av Agnar Mykle Thon, Jahn FORFATTERE 839.82 Mykle, A. 1997 : Lasso rundt fru Luna Mykle, Agnar Skjønnlitteratur: 1995 : Sangen om den røde rubin Mykle, Agnar Skjønnlitteratur: 1995 Lasso rundt fru Luna er en meget lang roman som like før utgivelsen, høsten 1954, i all hast ble kuttet ned fra noe som var enda mye lengre.

Det gikk ei stund litt på tverke. Men du holdt dæ stø i mimikken Lasso rundt fru Luna (Heftet) av forfatter Agnar Mykle.

RELATERTE BØKER