Lappin og Lapinova

Lappin og Lapinova - Virginia Woolf | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Virginia Woolf
DIMENSJON
6,86 MB
FILNAVN
Lappin og Lapinova.pdf
ISBN
9879185502926

BESKRIVELSE

Rosalind og Ernest Thorburn har giftet seg i London under stor pomp og prakt. Men Rosalind har vanskelig for å venne seg til sitt nye liv som Mrs Thorburn. For ikke å miste seg selv i en stiv og konvensjonspreget tilværelse tar hun fantasien til hjelp. Sammen med mannen sin omdikter hun virkeligheten, og den distanserende tankeleken blir den egentlige tilværelsen. Men kan en fantasiverden redde ekteskapet?

He ... Lappin and Lapinova by Virginia Woolf. ...

Lapinova," Rosalind murmured. Lappin och Lapinova är en berättelse om att överleva ett äktenskap utan att förlora sig själv. Novellen är en fascinerande skildring av den brittiska societeten och dess livsvillkor, skriven av en av 1900-talets viktigaste engelskspråkiga författare, Virginia Woolf. This chapter explores "Lappin and Lapinova," a story published in 1939 but first written 20 years ago or more previously at Asheham (and so before 1919).

RELATERTE BØKER