Hvordan fatte norsk; gjør det lett å skrive rett

Hvordan fatte norsk; gjør det lett å skrive rett - Anne Lene Johnsen, Elin Natås | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Lene Johnsen, Elin Natås
DIMENSJON
3,88 MB
FILNAVN
Hvordan fatte norsk; gjør det lett å skrive rett.pdf
ISBN
3961204311654

BESKRIVELSE

Ta ordene i din makt og bli uavhengig av stavekontroller og andre hjelpere!Boken som viser deg hvor lett det er å skrive rett! Det er viktig å kunne skrive riktig. Elever som sliter med skrivingen, får også problemer i andre fag på skolen og kan få utfordringer på jobb senere i livet. Men heldigvis finnes det en enkel løsning som gjør at barnet kan slippe å være avhengig av andres hjelp for å skrive korrekt. Elin Natås slet med lesing og skriving som barn, mens Anne Lene Johnsen kunne lese og skrive allerede før hun begynte på skolen. De har høstet stor anerkjennelse for sitt arbeid med å hjelpe barn og unge å lære på en enkel og effektiv måte. Bestselgeren Hvordan fatte matte toppet boklistene i 2017. I denne boken presenterer forfatterne enkle forklaringer som hjelper deg og barnet ditt å forstå hvordan de ulike språklydene skrives. De viser hvordan du kan lære deg selv og andre å bli fri fra strevet med å uttrykke seg skriftlig. Følg oppskriftene steg for steg og få dreisen på rettskrivingen! Hvordan fatte norsk passer for:Foreldre og andre omsorgspersoner som vil hjelpe barn og ungeLærere og spesialpedagogerFremmedspråklige som vil lære seg norskUnge og voksne som sliter med å lese og skrive Dessuten: Boken kan brukes med barn allerede i førskolealder for å legge det rette grunnlaget for læring! Skrifttypene og linjeavstandene i boken gjør den lett å lese for alle.HVIS DU HAR TRODD AT NORSK RETTSKRIVING ER KJEDELIG, MÅ DU VIRKELIG LESE DENNE BOKEN.

Boken som viser deg hvor lett det er å skrive rett! Det er viktig å kunne skrive riktig. Elever som sliter med skrivingen, får også problemer i andre fag på skolen og kan få utfordringer på jobb senere i livet. Hvordan fatte norsk gjør det lett å skrive rett.

Bestselgeren Hvordan fatte matte toppet boklistene i 2017. I "Hvordan fatte norsk" presenterer vi systemet som forfatter Elin Natås selv lærte å skrive riktig ved hjelp av. Modellene i boka er utviklet av professor i pedagogikk Magne Nyborg og spesialpedagog Ragnhild Hope Nyborg, og tar for seg ulike språklyder og hvordan de skrives, slik Ragnhild Hope Nyborg også presenterer i heftet "Dysleksi er ingen statisk lidelse" som er en viktig kilde ... Hvordan fatte norsk av Elin Natås og Anne Lene Johnsen Elever som sliter med skrivingen.

RELATERTE BØKER